- (2025 Promo) 2h1m Pakej Houseboat Tasik Kenyir Terengganu
- 685 reviews
-
From RM450
Promosi atas talian terkini untuk 2h1m Pakej Houseboat Tasik Kenyir Terengganu, jimat lebih banyak apabila anda menempah dengan Holidaygogogo! Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut!
Hari pertama di Tasik Kenyir di Terengganu berlangsung sebagai pengembaraan mendebarkan yang diselami alam semula jadi dan pertemuan hidupan liar. Setibanya pada jam 10:00 pagi, keindahan Tasik Kenyir yang menakjubkan menyambut, menyediakan persiapan untuk hari yang tidak dapat dilupakan. Pada jam 10:30 pagi, perjalanan membawa kami ke Kelah Elephant Conservation Village (KECV), tempat melibatkan diri dalam pelbagai aktiviti—daripada merentasi Canopy Walk hingga berinteraksi rapat dengan gajah, merakam detik-detik bersama gergasi lembut ini, malah turut serta dalam pengalaman mandian Gajah.
Keseronokan berterusan apabila kami menaiki rumah bot pada jam 12:30 tengah hari, memulakan pelayaran indah menuju ke Air Terjun Soak. Makan tengah hari di atas kapal adalah urusan yang menggembirakan, menyediakan kami untuk landskap menakjubkan yang menanti. Pada jam 4:00 petang, kami tiba di Air Terjun Soak, dan Hi Tea yang berikutnya menyediakan selingan yang tenang sebelum melakukan aktiviti percuma dan mudah, seperti berenang, memancing atau berkayak. Apabila malam tiba, suasana berubah dengan makan malam BBQ, menyediakan pentas untuk aktiviti percuma seperti karaoke atau memancing, mencipta gabungan kelonggaran dan pengembaraan yang sempurna untuk penginapan bermalam kami di atas rumah bot di tengah-tengah ketenangan Tasik Kenyir.
Pelan Makanan: Makan tengah hari, Hi-Tea, Makan Malam BBQ
Hari kedua di Tasik Kenyir dimulai dengan sarapan pada pukul 7:30 pagi di atas rumah bot terapung, menandai awal hari yang penuh dengan penjelajahan dan keajaiban alam. Pada jam 8:00 pagi, kami berlayar menuju ke Kelah Santuari, destinasi unik di mana ikan Kelah yang menarik menanti interaksi. Setibanya pada pukul 9:00 pagi, perjalanan sejauh 1.5 kilometer dimulakan memberikan kami untuk menyaksikan ikan-ikan luar biasa ini di habitat alam mereka yang asli. Selepas itu, tea break pagi pada pukul 11:30 pagi memberikan perhentian yang tenang sebelum perjalanan kembali ke Jeti Gawi.
Pukul 2:00 petang, kami tiba di Jeti Gawi, mengakhiri perjalanan rumah bot terapung kami. Saat kami daftar keluar dan turun, kenangan dua hari terakhir, penuh dengan alam, pertemuan dengan hidupan liar, dan momen yang tidak dilupakan, masih terus tersimpan di hati, menandai akhir perjalanan yang memikat di Tasik Kenyir.
Pelan Makanan: Sarapan, Minum Pagi
Harga pakej dikira ikut kepala
Sah sehingga 31 Disember 2025
Click the whatsapp/email button at the bottom right to contact us
EXCELLENT Based on 693 reviews Eng Yee Tang2025-01-08Trustindex verifies that the original source of the review is Google. they response fast and arrange very fast. Samantha help a lot also. She will follow up with us also after the trip. Thanks for the arrangement. Yvonne Lezyl2024-12-13Trustindex verifies that the original source of the review is Google. Loving it 🔥. This is my second time travel under Holidaygogogo Tours. Arrangement of the trip on time, no delay, during the trip was really good. Your service was excellent, patiently replied to my questions. Besides, there is no regret taking up under your travel agency. Keep up the good service! 👍 Definitely looking forward for more. Annie Do2024-12-08Trustindex verifies that the original source of the review is Google. Samantha 是一位很有責任心的人,由開始行程,直至完满。她都一直跟進,並很熱心,關心差我們解決所有問題,我們非常感激,满意她的服務。 fong hanny2024-11-27Trustindex verifies that the original source of the review is Google. Tour arrangements to Taiwan for 6n7d. Everything was perfect 👍🏻 della chia2024-11-25Trustindex verifies that the original source of the review is Google. 第3次找了holidaygogogo 公司安排出海旅程 带家人带朋友出海 他们也都很满意 👍👍👍
Read more - Google Review | Facebook Review
Submit your review | |
1 2 3 4 5 | |
Submit Cancel |
Founded in 2013, Holidaygogogo Tours Sdn Bhd offers a diverse range of local and international tourism products.
No 47, Jln Setia Gemilang BG U13/BG, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor.
Founded in 2013, Holidaygogogo Tours Sdn Bhd offers a diverse range of local and international tourism products.
2 Responses
What would be the total price for 30 person
Dear Zuraidah, thanks a lot for your enquiry. The price will be the same as published for group of 30 persons. FYI, the the existing bed is for 25 persons only, additional 5 persons will be given extra mattress.
Mr. Ian from [email protected] or whatsapp +60163796385 will contact you as soon as possible.